LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Wed Dec 19, 2018 10:30

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 7:30 
Offline

Joined: Wed Mar 09, 2005 5:19
Posts: 2
I was wondering if it is possible to control plugins over keyboard. If, for example i'd like to change the plugin i could press 'up' key for next plugin and 'down' for previous - similar to controlling songs in winamp.
Im asking this because im installing a system where my graphic LCD will be the main screen and id like to be able to switch plugins manually (via keyboard).

Dan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 23:52 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 03, 2004 7:03
Posts: 201
Location: Sydney, Australia
That functionality currently doesn't exist in LCDinfo, however there are discussions about adding it in the future.

_________________
Syridian,
http://syridian.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group