LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Mon Aug 20, 2018 20:15

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 04, 2004 13:32 
Offline

Joined: Fri Sep 26, 2003 11:32
Posts: 36
Location: Switzerland
Is there anybody able to start LCDinfo and an other prog in a same time :?:

I'tried to make a batch file under w98 to start LCDinfo and MBM. This last one start well but LCDinfo make a :

LCDINFO a causé une défaillance de page dans
le module LCDINFO.EXE à 0167:0040238c.
Registres :
EAX=00000000 CS=0167 EIP=0040238c EFLGS=00010246
EBX=00000000 SS=016f ESP=0065fa48 EBP=00420878
ECX=0065fca4 DS=016f ESI=0065fa38 FS=5867
EDX=00000002 ES=016f EDI=00420190 GS=0000
Octets à CS : EIP :
8b 00 8b 70 14 8b 48 18 3b f1 74 18 56 8b cd e8
État de la pile :
bff552f6 780c26ce 00400000 00000000 7803b6d0 0065fb12 0065fa38 004209c8 00781fc0 00000003 00000000 00000000 00000000 0041b520 00000000 00000000

Any idea :P


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 08, 2004 13:01 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
It might be because MBM plugin in LCDInfo tries to access MBM before it's fully initialized. Or it could be also something else. You should first start MBM and after some time after that LCDInfo. If MBM isn't started first then LCDInfo can't open the MBM shared memory to get the MBM values.

Maybe you could add some delay in the batch file between executing the programs ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 09, 2004 15:41 
Offline

Joined: Fri Sep 26, 2003 11:32
Posts: 36
Location: Switzerland
I try to start only LCDinfo by the batch file but I have got the same error. It's like LCDinfo doesn't like to be started by batch file. Perhaps Dos code ? :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 12, 2004 16:19 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
I tried starting LCDInfo from .bat file and it seems to run fine here. But I didn't test this in windows start, but only while windows was already running and made the .bat file, put lcdinfo there and double clicked the file.

Have you been trying this at windows start ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 18:22 
Offline

Joined: Fri Sep 26, 2003 11:32
Posts: 36
Location: Switzerland
Computer drive me somtimes crazy ! :roll:
When I first post this question I'got an error at each time when I try to start togheter LCDinfo + MBM through my bat file.
So I left it. :cry:
Today I'try just for test my shortcut of my bat file and everithing goes well ! 8O
Sorry for this Henri :x


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 18:42 
Offline

Joined: Tue Mar 30, 2004 4:16
Posts: 19
Location: liverpool, england
try putting a delay in? so lcdinfo starts say 10 secs after everything else, as it has to be the last thing that starts.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 03, 2004 13:22 
Offline

Joined: Fri Sep 26, 2003 11:32
Posts: 36
Location: Switzerland
Yep It's what I did and it works now.

This is my lcdinfo.bat file

Code:
@echo off
REM START LCDINFO by siz
 
start "D:\Program Files\Motherboard Monitor 5\MBM5.exe"
choice /t:o,10>nul
start "C:\WINDOWS\Bureau\lcd_info Build 16\lcdinfo.exe"

exit


You can change the time that the batch have to wait in the choice unit :!:

Have fun :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group