LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Thu Dec 13, 2018 2:00

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: billposting bug!!??
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 1:17 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
Hello
my lcd 240x128 LC7981 to billposting bugs since the version v0.2 alpha!!, It does not post anymore the graph, how resolve my probleme??
of thanks some advances;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: billposting bug!!??
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 1:26 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
Briseur wrote:
Hello
my lcd 240x128 LC7981 to billposting bugs since the version v0.2 alpha!!, It does not post anymore the graph, how resolve my probleme??
of thanks some advances;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 15:49 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
Do you mean that no graphics is shown on the lcd and only text can be seen ?
Hmm, strange. It was tested with my own lcd but it might be that some changes were made in 0.2 version of the driver. Sounds like something to put on the list of things to check. If you could confirm the answer to my question it should help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 23:44 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
Hi
yes this is well his no graph does not post itself
thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 09, 2004 21:58 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
hi
Not any solution??
;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 19:33 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
No progress on this yet. I haven't yet tested with my LC7981 display to try to reproduce the problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 22:00 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
Can etre a probleme uniquely on the LC7981!!??


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 22:02 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
hi
Not any solution??
???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 9:37 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
hi
Not any solution??
???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 17, 2004 16:40 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
No solution yet. Is there anyone else with a LC7981 or HD61830 display experiencing similar problems ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 16:54 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2003 10:23
Posts: 26
DOMMAGE FOR ME!!!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group