LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Mon Aug 20, 2018 2:41

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 15, 2004 22:12 
Offline

Joined: Sun Oct 24, 2004 20:41
Posts: 3
Hi,

I had just connected Nokia 7110's display to computer and now I'm learning to display graphics on it.

I'm trying to make a little animation on my display. I made it so that I have six pictures (first empty screen, second letter J, third A and so on, so finally on screen is reading JAMBBE), but now I have problem.
The first and second screens are ok, but when the third is coming to display, on the display is something extra graphics on upper corner on right. And the extra graphics appears on fourth to six graphics too.

There is a link to video and I hope that make more understandable the problem that I have.

http://www.students.tut.fi/~kauppil3/lcd.mov (size about 2.7meg)

Thanks for helping

Jarmo


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 13:54 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
The problem is with the SED1565 driver most likely. I remember there were some kind problems with it when I made it and to be honest I don't remember fixing it after that. It's probably some simple bug in the code.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 1:28 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
This should be hopefully fixed in the latest driver here:
http://forum.lcdinfo.com/viewtopic.php?t=632


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group