LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Thu May 24, 2018 2:12

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug in latest build?
PostPosted: Thu Dec 16, 2004 21:47 
Offline

Joined: Wed Nov 10, 2004 8:46
Posts: 21
I tried the latest build, and between the older version (ver 6) and this build, I am seeing a difference in the way my LCD display gfx. It seems that the latest version does not deal with a 128x128 display correctly. It seems to cutoff the first few pixels on the left hand side of the display, the previous build does not do this.

I am using a 128x128 display with a T6963C controller.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 6:20 
Offline

Joined: Tue Nov 18, 2003 20:37
Posts: 20
Hmm... that's strange, I haven't changed anything in the driver section and I have a T6369C 240x128 and that seems to work fine.

Here is the source:
http://users.on.net/~krakken/LCD/lcdinfo_source.zip


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 6:34 
Offline

Joined: Wed Nov 10, 2004 8:46
Posts: 21
strange, I tried a few times modifying my xml file thinking that was the problem, but got no where, as soon as I went back to the older version things looked correct.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 8:49 
Offline

Joined: Tue Nov 18, 2003 20:37
Posts: 20
Can you shed any light on this Henri? The only thing I can think of is the fact that it's compiled on VC++ .NET 2003 rather than 6?

Henri, I told you about the compiler errors I was getting (the iterator errors) do you think that when I changed it it would have messed something up? The thing I don't understand is that it seems to work fone for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 19:13 
Offline

Joined: Wed Nov 10, 2004 8:46
Posts: 21
If it helps I can send you my config files, they are set up for a 128x128 display.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 21:12 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
Yes as the driver is still the same there shouldn't be any change causing problem there. But maybe it is something about VC++ .NET 2003 handling something differently compared to VC6. One more reason for me to get newer VC to test this.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group