LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Thu Mar 23, 2017 22:11

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: plugin for myHTPC?
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 16:08 
Offline

Joined: Sat Dec 25, 2004 16:42
Posts: 15
Hi,

i love LCDinfo 0.6 it`s great ;) I want to use for a myHTPC project, so is there anybody how can develop an plugin to show the menu-structure form myHTPC on LCD ? In all probability you have to modify the code from myHTPC, so that it writes the menue-status in an txt or something ?!
I`am a bad programmer so for me it`s impossible but maybe there is somebody ...... ;)

MfG
T3Knopap$T


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 4:49 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 03, 2004 7:03
Posts: 201
Location: Sydney, Australia
I would love to help you.... But alas I am not a programmer either... however if there are any programmers out there who would be interested in running a programming LCDinfo plugins tutorial through the forum, then I'm sure you would have a few people interested enough to learn online, and maybe even come up with a few new plugins. :)

Here's one!! :)

_________________
Syridian,
http://syridian.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 0:02 
Offline

Joined: Sat Dec 25, 2004 16:42
Posts: 15
That would be fine :lol: I´am still full of hope ! But i think you have to change the code of myhtpc to get some information out of it ...

MfG

T3Knopap$T


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 11:51 
Offline

Joined: Sat Dec 18, 2004 4:58
Posts: 4
You may not have to modify the myHTPC code, well not if you use Meedio (the new myHTPC). Meedio can send info to other programs quiet easily.

I'm also building an HTPC, it is running meedio at the moment. I'm using a few colour Nokia screens for displaying info.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 9:37 
Offline

Joined: Sat Dec 25, 2004 16:42
Posts: 15
Hi,

but meedio is not for free ;) I think there is a full lcd support for meedio isn`t it ?



MfG
T3Knopap$T


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 21:40 
Offline

Joined: Sat Jan 22, 2005 15:07
Posts: 2
No, not really.
I wrote a plugin for Meedio called C.Mee. It sends to LCD whatever it gets from Meedio or its plugins - this is quite a lot, but one of the most important things is not sent to my Plugins: The menus.
That means you need a TV for doing even the simples tasks with Meedio, and there's no real use of an LCD...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group