LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Wed Sep 20, 2017 5:53

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 1:51 
Offline

Joined: Sat Dec 04, 2004 4:44
Posts: 15
henri, lemme know what you wanna do. I bought the card to run in my P4 3.2 Prescott system, for CS and Doom 3, ran like a charm. Got a great deal on a ATI X800 card, so i purchased that one and the 5900XT is sitting in a box in my storage closet, lol. If you wanna trade, just lemme know and we can work out the details.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 1:56 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
Ok if you email me we can discuss more about it.
EDIT: or let's say I'll email you to your profile address ;)

Also I need to do little research to figure out what kind card 5900 XT is like as it's been a while since I've looked into these. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:58 
Offline

Joined: Wed Apr 27, 2005 8:58
Posts: 1
whats the best price you could do on one of these shipped to scotland?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 15:02 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
You can email me and we can discuss that. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 3:12 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 09, 2004 16:01
Posts: 218
Location: NH, USA
mingingbollock wrote:
Image
.


Mingingbollock...this may be a stupid question, but it looks like your pictures have more than 2 bit color (kind of looks like it has a couple different shades). You are using lcdinfo....right :?: :?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 09, 2005 14:57 
Offline

Joined: Sat Apr 17, 2004 2:32
Posts: 106
One~Zero wrote:
mingingbollock wrote:
Image
.


Mingingbollock...this may be a stupid question, but it looks like your pictures have more than 2 bit color (kind of looks like it has a couple different shades). You are using lcdinfo....right :?: :?


Just 2bit colour there ,and yes its with info, you just have to edit in paint until its nice :D the banding is from my crappy cam sorry.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Size
PostPosted: Thu Dec 15, 2005 19:45 
Offline

Joined: Thu Dec 15, 2005 17:56
Posts: 1
I have a little easy question for all who have it "How big is the displays dimension?" 8)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 15, 2005 20:01 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 17, 2004 17:42
Posts: 467
Location: The Netherlands
Overall 170 x 110 x 8 mm
Active area 121 x 91.6 mm
Big enough ? 8)

_________________
My Plexeon-Insane LCD!-Or this one!-LCDinfo-LCDStudio


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 22, 2006 11:14 
Offline

Joined: Thu Jun 22, 2006 11:10
Posts: 1
Location: UNITED KINGDOM
Does anyone know if a way to drive this screen over USB like the Alphacool 240x128 unit?

Thanks

cubemark


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 11:59 
Offline

Joined: Fri Jan 04, 2008 8:48
Posts: 1
oh,I found I came here too later.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group