LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Sat May 27, 2017 15:54

All times are UTC + 2 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: LPT1 input signals
PostPosted: Sat May 01, 2004 17:35 
Offline

Joined: Sat May 01, 2004 17:29
Posts: 2
Hi.

What I would like to have is this : In LCDinfo you got previous screen, next screen and pause. I would like to ad 3 pushbuttons next to my LCD screen with the same actions. It is possible to give input signals through LPT1 (my LCD is connected through LPT1), all I need is a plugin or something to connect the input signal to the specified command. Also it is posible to give more then 3 input signals, i think 4, so it could be usefull to give the last button a screen you use alot. Like youre temps.

Maybe this can be put in a plugin to ?

I dont know anything about programming, so PLZ dont shoot me if i am asking for the impossible.

Greetz.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 01, 2004 17:49 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
It's possible and it's on the todo list for the new LCDInfo. For the older 0.3 / 0.4 series I'm not planning to add anything.

Just at the moment the support for external buttons is not yet build into LCDInfo but support for input plugins is coming.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group