LCDInfo.com

http://www.lcdinfo.com
It is currently Sat Sep 23, 2017 21:48

All times are UTC + 2 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Strange bug
PostPosted: Sat Aug 28, 2004 11:44 
Offline

Joined: Tue Mar 23, 2004 18:34
Posts: 11
since i install new mother board, i have a bu on LCD Info V0.3.2
My KS0108 show 1 line on 2 its strange (no prob under LCD Info0.6)

I want to use graphical text that why i use 0.3.2 :wink:

I think in spite of 128x64 my LCD try to show 256*64 :?:

i have one vertical line white on 2

please help


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 15:52 
Offline

Joined: Sun May 05, 2002 22:05
Posts: 2063
Location: Lappeenranta, Finland
Sounds like timing problems. KS0108 controllers seem very picky about the timing used and the wiring can affect it a lot also. For someone the older 0.3.2 seems to work better but for some then the new 0.6 works better.

I think my time could be better spent implemention graphical text for 0.6 than fixing the old versions ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:24 
Offline

Joined: Tue Mar 23, 2004 18:34
Posts: 11
spend it! spend it! I love graphical text and 0.6 is really nice!

when do u think the 0.6 have this future


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group